Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

SKABENDE MEDITATION FOR DEN NYE TIDSALDER - 4:6
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Skabende-meditation-Fjerde-år

SKABENDE MEDITATION FOR DEN NYE TIDSALDER - 4:6 (6 af 25)


Fjerde år - Instruktion 4 - 21. juni-20. august - Instruktion og vejledning i skabende meditation.

SKABENDE MEDITATION FOR DEN NYE TIDSALDER - 4:6 (6 af 25)

Utryghed

 

Mangel på tryghed er en anden frygt. Den er meget udbredt, men der er tale om et blændværk, for tryghed eksisterer ikke. I Universet eksploderer stjernerne. Universet udvider sig, og der sker konstant nye voldsomme begivenheder. Ingen kan forvente tryghed og sikkerhed på Jorden?

Blændværket forbruger en hel del astral energi. Årsagen er, at som regel vil det, man er bange for, aldrig ske. Men der kan også ske meget, som man ikke forventede. Hvis man kan acceptere dette faktum og leve på grundlag af denne viden, vil man være taknemmelig for den sikkerhed, man kan få, og samtidig vil man være forberedt på eventuelle overraskelser. Det er naturligvis ikke nemt, navnlig ikke hvis job, hus og hjem eller andet påvirkes.

Utryghedens blændværk hæmmer desuden den visionære evne. Man ser kun i én retning og forsøger udelukkende at opretholde de "sikre" forhold. Hvis man frygter, at der ikke er andre livsveje, end den man følger i øjeblikket, demonstrerer man manglende tillid både til Universets indre og ydre kræfter. Man skal helt overordnet acceptere utryghed som en grundlæggende faktor og vide, at alt forandrer sig for at udvikle sig. Samtidig kan man modvirke frygten ved at have tillid til livets uendelige ressourcer.

Den grundlæggende faktor, der ligger i forpligtelsen til at gøre forandringer, kan også ses som en udfordring, der vækker evner og potentialer. Man kan beslutte at fremme begivenheden for at få fordel af det, der viser sig. På den måde kan man nå nye højder og udfolde sig i et omfang, som man ellers aldrig ville have nået på grund af følelsen af utryghed.

Bekymring

Før emnet frygt forlades, skal begrebet bekymring tilføjes. Bekymring er en spændingstilstand, der skabes af alle former for frygt − frygt for at fejle, for sygdom og for alt det, der evt. kan ske på alverdens måder. Bekymring kan nemt vokse og blive en vane, og for nogle mennesker kan det blive en tvangstanke. De bruger tiden med at spekulere og bekymre sig, og generelt forventer de altid det værste. De plages og svækkes af flere og flere ubegrundede former for frygt. Og ofte gør de sig selv syge af bekymring.

Den er ikke kun ødelæggende og deprimerende. Reelt skaber forestillingerne om det, man frygter mest, en risiko for, at det vil ske, fordi man opbygger tankeformer og tilfører dem tankenergi. Man modarbejder i virkeligheden sig selv, hvis man bekymrer sig.

Artikel-Skabende-meditation-04-04-Meditation-og-instruktion
Download-fil: SKABENDE GRUPPEMEDITATION FOR DEN NYE TIDSALDER 4:6


Artikel-Skabende-meditation-04-04-Meditation-og-instruktion
Læsefil med vendbare sider: SKABENDE GRUPPEMEDITATION FOR DEN NYE TIDSALDER 4:6