Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

SKABENDE MEDITATION FOR DEN NYE TIDSALDER - 4:6
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Skabende-meditation-Fjerde-år

SKABENDE MEDITATION FOR DEN NYE TIDSALDER - 4:6 (15 af 25)


Fjerde år - Instruktion 4 - 21. juni-20. august - Instruktion og vejledning i skabende meditation.

SKABENDE MEDITATION FOR DEN NYE TIDSALDER - 4:6 (15 af 25)

Inerti

 

En eller anden form for frygt ligger bag hovedparten af de "negative" blændværk, men der er endnu en årsag til mange af dem, og det er inerti. Inerti kan stamme fra det fysiske legeme, men det kan også virke som en snigende lammelse, der hæmmer evnen til at handle på andre planer.

Inerti er et eksempel på et blændværk, der ofte tilsløres af et andet blændværk. F.eks. kan mindreværdskompleks dybest set skyldes mental, astral eller fysisk inerti. Det kan komme til udtryk som manglende vilje til at gøre en indsats, eller en afvisende holdning når en chance, en udfordring eller et behov viser sig. Selvudslettelse kan også skyldes en lad og modvillig indstilling til at spille en mere aktiv rolle og leve op til de krav, der stilles. Det vil altid være klogt at se nærmere på, hvad der tilsyneladende er et ukompliceret blændværk for at se, hvad det skjuler, og hvad årsagen kan være.

Viljen er den bedste modgift mod inerti. Mennesker, der har dette problem, kan få hjælp ved at studere andet års fjerde instruktion, hvor forædling og den rigtige brug af viljen er beskrevet i detaljer.

Indirekte bekæmpelse af blændværk

Man kan også bearbejde inerti på mere indirekte måder. En af metoderne er at vække ønsket om at udføre en nødvendig handling, og at vække entusiasmen, når man bliver klar over, at det er inerti, der er problemet. Her får man hjælp fra den følelsesmæssig energi. En anden metode er at vække tænkeevnens interesse. En tredje metode er at opsøge udfordringer. Inerti er ofte udtryk for, at man lever livet for statisk. Hvis det er tilfældet, er der behov for at ændre levemåden.

Opsummering

Følgende oversigt over forskellige måder, som inerti manifesterer sig på, kan være en hjælp til at afsløre, hvor meget man er påvirket af inerti og på hvilke områder af livet:

Artikel-Skabende-meditation-04-04-Meditation-og-instruktion
Download-fil: SKABENDE GRUPPEMEDITATION FOR DEN NYE TIDSALDER 4:6


Artikel-Skabende-meditation-04-04-Meditation-og-instruktion
Læsefil med vendbare sider: SKABENDE GRUPPEMEDITATION FOR DEN NYE TIDSALDER 4:6