Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

FAMILIEN - LIVETS VIGTIGE VÆKSTGRUPPE
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Familien-livets-vigtigste-vækstgruppe

FAMILIEN - LIVETS VIGTIGE VÆKSTGRUPPE (4 af 6)


I familiegruppen kan der afvikles karma, og man kan få det fysiske legeme, der kræves for at opfylde hensigten med inkarnationen.

FAMILIEN - LIVETS VIGTIGE VÆKSTGRUPPE (4 af 6)

På mentalplanet

 

Familien-04-livets-vigtigste-vækstgruppe

 

På mentalplanet findes følgende grupper:

a) En mesters elevgrupper, som mennesket kan være tilknyttet, og som det muligvis samarbejder med. Det er som regel først tilfældet, når mennesket hurtigt udligner sin karma og nærmer sig indvielsesvejen. Meditation skal i dette tilfælde foregå direkte under en mesters vejledning, og enhver instruktion, der følges uden at være tilpasset menneskets særlige behov, indebærer faremomenter, fordi de vibrationer, der aktiveres på mentalplanet, og de kræfter der skabes dér, er langt kraftigere end på de lavere niveauer.

b) Sjælegruppen, som mennesket tilhører. Denne gruppe er i allerhøjeste grad vigtigt, fordi det medfører, at menneskets stråle (særlige energimæssige kvalitet) skal tages i betragtning ved valg af meditation. Sjælegruppen er menneskets egentlige familie.

Jesus – et hjemmemenneske

Jesus handlede som en idealkarakter – altså et eksempel til efterfølgelse. Selvom Kirken har valgt at overfokusere på hans lidelse og død, var det hans liv, der skulle inspirere menneskeheden.

I 30 år levede han fredsommeligt hjemme hos sine forældre og gennemlevede den vanskelige erfaring, som hjemmelivet er, med dets monotone, rutinemæssige trivialitet, dets krav om at underordne sig gruppens vilje og behov, og den offervilje, forståelse og samarbejdsånd det lærer én. Det er altid den første lektie, som enhver discipel må lære. Før denne lektie er lært, er det ikke muligt at gøre yderligere fremskridt. Før menneskets guddommelighed er kommet til udtryk i hjemmet og blandt de, der kender det godt, og er dets nærmeste venner, kan man ikke forvente, at den kommer til udtryk andre steder. Alle skal leve som ”Guds sønner” i de omgivelser – uinteressante, triste og nogle gange frastødende – som skæbnen har anbragt mennesket i. Der er ikke mulighed for at være andre steder på dette stadie i evolutionen.

Artikel-Familien-livets-vigtige-vækstgruppe-Erik-Ansvang
Download-fil: FAMILIEN - LIVETS VIGTIGE VÆKSTGRUPPE - Erik Ansvang


Artikel-Familien-livets-vigtige-vækstgruppe-Erik-Ansvang
Læsefil med vendbare sider: FAMILIEN - LIVETS VIGTIGE VÆKSTGRUPPE