Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

FAMILIEN - LIVETS VIGTIGE VÆKSTGRUPPE
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Familien-livets-vigtigste-vækstgruppe

FAMILIEN - LIVETS VIGTIGE VÆKSTGRUPPE (2 af 6)


I familiegruppen kan der afvikles karma, og man kan få det fysiske legeme, der kræves for at opfylde hensigten med inkarnationen.

FAMILIEN - LIVETS VIGTIGE VÆKSTGRUPPE (2 af 6)

På det fysiske plan

 

Familien-02-livets-vigtigste-vækstgruppe

 

På det fysiske plan findes følgende grupper:

a. Familiegruppen, som mennesket sædvanligvis er knyttet til af de to nævnte to årsager. For det første for at afvikle karma, og derfor kan sjælen vælge at inkarnere i en familie, der består af både venner og fjender. For det andet for at få et fysisk legeme af nøjagtig den type, som sjælen kræver for at kunne udtrykke sig efter planen for det pågældende liv – herunder styrker og svagheder, potentielle sygdomme, udseende etc.

b. Venner og omgangskreds – altså de mennesker, som omgivelserne fører mennesket sammen med: Venner, kolleger, naboer og bekendte − herunder de personer, som et menneske kommer i kontakt med i en kortere periode, men som det herefter aldrig møder igen. Inkarnationens opgave i forhold til disse mennesker er ligeledes dobbelt. For det første skal karmisk gæld udlignes, hvis den findes. For det andet skal mennesket afprøve sine evner til ved eksemplets magt at påvirke og inspirere omgangskredsen i positiv retning – det vil sige at erkende og praktisere ansvaret for at lede og hjælpe. På dette grundlag er det muligt at bedømme handlinger og reaktioner, evnen til tjenestearbejde og respons på omgivelsernes behov.

c. Verdenstjenergruppen − dvs. mennesker, der arbejder for at forbedre menneskelige relationer − som et åndeligt bevidst menneske kan være tilknyttet. Den form for gruppe er fokuseret på et bestemt åndeligt eller socialt arbejde under en af mestrenes ledelse. Begyndere kan eksempelvis blive afprøvet i religiøse grupper, men grupperne er ofte engageret i socialt arbejde, som for eksempel nødhjælp, i arbejderbevægelsen eller inden for et politisk område, hvor der arbejdes for at forbedre de sociale vilkår. Det kan også være aktivt engagement i grupper, der arbejder med åndsvidenskab − eller i en af de mere banebrydende bevægelser i verden.

Det bevidste og handlende menneske er på denne måde knyttet til tre primære grupper på det fysiske plan. Det er forpligtet over for grupperne og må udføre sin særlige opgave.

Artikel-Familien-livets-vigtige-vækstgruppe-Erik-Ansvang
Download-fil: FAMILIEN - LIVETS VIGTIGE VÆKSTGRUPPE - Erik Ansvang


Artikel-Familien-livets-vigtige-vækstgruppe-Erik-Ansvang
Læsefil med vendbare sider: FAMILIEN - LIVETS VIGTIGE VÆKSTGRUPPE