Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

SKABENDE MEDITATION FOR DEN NYE TIDSALDER - 2:6
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Skabende-meditation-Tredje-år

SKABENDE MEDITATION FOR DEN NYE TIDSALDER - 2:6 (11 af 16)


Tredje år - Instruktion 2 - 21. februar-20. april - Instruktion og vejledning i skabende meditation.

SKABENDE MEDITATION FOR DEN NYE TIDSALDER - 2:6 (11 af 16)

Udforskning af tankesindet

 

Tankesindets funktioner dækker desuden et stort område, som man bør udforske. Hovedopgaven er at forstå tankesindet, for det er det, der skal udvikle i den nye tidsalder, og man er nødt til at forstå funktionen og dens tendenser. Et uddrag fra Alice A. Baileys bog Fra intellekt til intuition illustrerer det præcist:

 

"Efterhånden som menneskeheden gør fremskridt, skabes mentallegemet. Det aktiveres og overtager gradvist og helt naturligt kontrollen. Ligesom de fysiske og astrale systemer er denne mentale mekanisme i første omgang helt objektivt orienteret, og den aktiveres af de indtryk, der strømmer til den fra den ydre verden via sanserne. Efterhånden som den bliver positiv, begynder den langsomt men sikkert at styre menneskets andre objektive aspekter, indtil personligheden med dens fire aspekter er fuldt udviklet og fungerer som en samlet enhed på det fysiske plan. Når det er en realitet, har mennesket nået et spændingspunkt, og en ny udvikling og udfoldelse bliver mulig ...

Menneskeheden er nået til at forstå de love, der styrer naturen, og nogle af de love, der styrer det psykiske område. Lovene for det såkaldte åndelige område er endnu ikke videnskabeligt opdaget og taget i brug … Betyder det, at det ikke på nuværende tidspunkt er muligt at fortsætte videre til det næste evolutionære udviklingsstadie? Når der er opnået nogen forståelse af menneskehedens og tankesindets natur, er det så ikke muligt at begynde at forstå intuitionens natur og begynde at fungere i et andet naturrige med lige så stor forståelse og lethed, som man fungerer som menneske?"

 

Fra intellekt til intuition kan anbefales til alle, der ønsker at studere emnet mere dybtgående.

Det er en udfordrende og stimulerende tanke. Den kontinuerlige vækst af menneskets evne til at tænke, som menneskeheden har været vidne til i alle tidsaldre, skaber en samlet impuls i 1900-tallet. Det giver uundgåeligt både vanskeligheder og fordele, problemer og fremskridt i realiseringsprocessen, men de vil være fundamentet til en større forståelse. En "hovedvej" ligger nu åben for menneskeheden, og det giver mulighed for at en ny forståelse af mennesket og det univers, det lever i. En rigtig udvikling af tankesindet vil være en af de største faktorer til at gøre den kommende tidsalder, til en oplyst tidsalder.

Artikel-Skabende-meditation-03-02-Meditation-og-instruktion
Download-fil: SKABENDE GRUPPEMEDITATION FOR DEN NYE TIDSALDER 2:6


Artikel-Skabende-meditation-03-02-Meditation-og-instruktion
Læsefil med vendbare sider: SKABENDE GRUPPEMEDITATION FOR DEN NYE TIDSALDER 2:6