Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

GAYATRI-MANTRAET - EN CLAIRVOYANT UNDERSØGELSE
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Gayatri-clairvoyant-undersøgelse

GAYATRI-MANTRAET - EN CLAIRVOYANT UNDERSØGELSE (3 af 4)


Gayatri-mantraet bruges i alle kulturer. Men hvordan virker det? Artiklen beskriver en clairvoyant undersøgelse af effekten.

GAYATRI-MANTRAET - EN CLAIRVOYANT UNDERSØGELSE (3 af 4)

Strålernes virkning

 

En anden sjælden egenskab er, at disse syv stråler ikke former en cirkel i alle retninger, men danner en halvcirkel foran personen. Desuden har disse stråler et interessant udseende, for lyset bliver mere og mere intenst efterhånden som strålerne indsnævres, indtil de slutter i et punkt af blændende lys. Og et endnu mere interessant fænomen er, at disse punkter ser ud, som om de er levende. Kommer et menneske i nærheden af en af strålerne, afbøjes lyspunktet med en utrolig fart. Det berører menneskets hjerte og hjerne, og berøringen får dem til at gløde kortvarigt.

De enkelte stråler kan tilsyneladende skabe denne virkning på et ubegrænset antal mennesker successivt efter hinanden. I en tætpakket menneskemængde erfarede man, at strålerne efter alt at dømme delte mængden, og en stråle var aktiv i området lige foran dem, uden at blande sig i de andre strålers områder.

 

Gayatri-clairvoyant-undersøgelse-03-C-W-Leadbeater

Fig. 1

 

Udstrålingen

Alle de stråler, der strømmer ud fra personen, har auraens diameter som basis. Den stråletriangel, der strømmer lige frem foran personen, danner en ligesidet trekant. De andre på hver side, der har den samme basis men en anden vinkel, bliver gradvis smallere og snævrere, jo længere de er væk fra midten.

Stråletrianglerne er naturligvis kegler, og størrelsen af keglernes basis bestemmes af størrelsen af personens aura. Hvis det er et gennemsnitsmenneske med en aura, der måske rækker 45 centimeter ud fra den fysiske krop, vil keglernes basis danne en oval, der er cirka 2,75 meter i længden og 1,50 meter i bredden. Er der derimod tale om et mere udviklet menneske med en aura, der strækker sig 45 meter ud til siderne, vil basen næsten danne en cirkel. Forskellen mellem den fysiske krops højde og bredde vil være næsten beskeden i forhold til auraens totale størrelse.

 

Gayatri-clairvoyant-undersøgelse-04-C-W-Leadbeater

Fig. 2

 

Iagttager man personen ovenfra, skal der tegnes en horisontal linje gennem midten af auraen, som basis for trianglerne. Men fordi kraften strømmer horisontalt ud foran personen, skal man betragte cirklen, der danner keglens basis, som en ring, der ikke står horisontalt, men vertikalt omkring mennesket – altså som en bue over hovedet, der naturligvis mødes med en omvendt bue under fødderne.

Der er en overraskende kendsgerning om auraen, som meget ofte overses. Den er dannet af astralt og mentalt stof, der selvfølgelig uhindret gennemtrænger alt fysisk stof. Den højde, et menneskes aura har over hovedet, må derfor svare til dens udstrækning under fødderne.

 

Gayatri-clairvoyant-undersøgelse-06-C-W-Leadbeater

Artikel-Gayatri-en-clairvoyant-undersøgelse-Åndsvidenskab
Download-fil: GAYATRI-MANTRAET - EN CLAIRVOYANT UNDERSØGELSE - C.W. Leadbeater


Artikel-Gayatri-en-clairvoyant-undersøgelse-Åndsvidenskab
Læsefil med vendbare sider: GAYATRI-MANTRAET - EN CLAIRVOYANT UNDERSØGELSE